Wednesday, 13 June 2012

Sekitar Bengkel Gubahan Dan Hantaran

Program Expert Workshop yang bertemakan “Bengkel Gubahan dan Hantaran” telah berjaya diadakan pada 4 Jun 2012 yang lalu. Bengkel ini mendapat sambutan hangat daripada penduduk tempatan terutama golongan GPW dan beliawanis.


Tema “Bengkel Gubahan dan Hantaran” yang dipilih khas oleh PJK Felda Gunung Besout 2 untuk sesi Expert Workshop di sini sememangnya amat dinantikan oleh ahli komuniti Felda Gunung Besout yang begitu bersemangat untuk mempelajari teknik gubahan dan hantaran. Bengkel ini berjaya mengumpulkan golongan GPW dan beliawanis.Pakar yang diundang khas dalam bengkel ini, Puan Shajaratul Binti Ismail amat peramah dan tidak lokek berkongsi ilmu yang dianugerahkan padanya.

Kepetahan Puan Shaja dalam menyampaikan pelbagai teknik dan tips gubahan menjadikan bengkel pada hari tersebut amat meriah. Ditambah pula dengan penyertaan aktif daripada peserta, pelbagai soalan dan keraguan diutarakan dan mendapatmaklumbalas serta merta daripada Puan Shaja.
Di akhir bengkel, para peserta meluahkan hasrat mereka supaya lebih banyak program sebegini diadakan dari masa ke semasa oleh PJK Felda Gunung Besout 2.

Bagi pihak penganjur, program ini diharap dapat mencapai objektifnya iaitu menggalakkan penggunaan ICT secara efektif dan seterusnya menjadikan PJK sebagai pusat ilmu komuniti.
Ramai peserta yang meluahkan rasa tidak puas dan mahu lagi Bengkel seumpamanya diadakan pada masa akan datang.Pihak pengurusan PJK Felda Gunung Besout 2 mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua peserta yang terlibat.Tahniah kepada semua peserta dan pihak pengurusan yang telah menjayakan Program “Bengkel Gubahan dan Hantaran” ini!


takkan tengok aje,kata-kata manis takde ke?

No comments:

Post a Comment